Workshop Mindset

Workshop Mindset

Maandag 6 november 2017

Worshop mindset; donderdag 9 november 2017

Is je kind ongemotiveerd voor school en leren? Gaat hij (of zij) uitdagingen het liefst uit de weg? Geeft hij snel op bij tegenslagen, fouten of onvoldoendes? Voelt hij zich dom wanneer hij hard moet werken om iets onder de knie te krijgen? Kan hij niet tegen kritiek en wil hij graag de beste zijn? Heb je het idee dat jouw kind zijn talenten niet optimaal benut?

Dan wordt hij waarschijnlijk belemmerd door een vaste mindset.

De term Mindset staat voor de manier waarop mensen denken over hun intelligentie, talenten en kwaliteiten. Professor Carol Dweck ontdekte dat een vaste mindset de ontwikkeling belemmert, terwijl een groeimindset zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en een passie voor leren.

Tijdens deze workshop leer je wat de invloed van mindset is op verschillende aspecten van je leven. Je krijgt concrete tips en handvatten om een groeimindset bij je kinderen (en jezelf) te stimuleren.

Inmiddels is het alweer meer dan een maand geleden dat René Lous van “Het Talentenlab” Breda, bij ons was om deze workshop te geven. Wij waren al overtuigd van het nut van de Mindsettraining maar werden door deze workhop extra gemotiveerd. Van ouders kregen we ook enthousiaste reacties terug.
Wij kijken terug op een geslaagde avond.
Wilt u meer weten over mindset kijk dan op site van “Het Talentenlab”; https://www.hettalentenlab.nl

 


Terug